Frakt og levering

HOLY HIPS sender varer til Norge, Sverige og Danmark.

I Norge estimerer vi leveringstiden til ca tre dager fra du bestiller varen til du mottar varen. Utsendelser i Norge sendes alle virkedager (mandag - fredag)

For Sverige og Danmark kan det ta noe lengre tid, og opp mot 10 dager. Utsendelse til  til svenske og danske kunder sendes tirsdag og fredag fra vårt lager.

Vi leverer ikke varer utenfor de Skandinaviske landene.

Uansett; Vi bestreber oss alltid etter å levere varer så raskt som muligI

I tråd med vår policy om å alltid velge bærekraftige alternativer, benytter vi klimanøytral Servicepakke fra Posten/Bring ved utsendelser i Norge. Mottaker varsles via sms og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted. 

Dersom varen(e) ikke hentes på utleveringssted innen fristen, og varene blir sendt i retur til oss, vil kostnadene for retur og ny forsendelse belastes kunde

I Sverige og Danmark benytter vi PostNord til frakt og levering. Mottaker varsles via sms og/eller e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted.

Fraktkostnader:

Fri frakt på alle norske forsendelser til over NOK 1.000,-  (unntatt Svalbard og Jan Mayen)

Fraktkostnad for forsendelser i Norge NOK 79,- og Sverige og Danmark er NOK 199,-.

Fraktkostnad for forsendelser til Svalbard og Jan Mayen er NOK 279,- På forsendelse av yogamatter vurderes fraktalternativer fra gang til gang.

Du kan spore pakken ved hjelp av sendingsnummeret eller kollinummer.

HOLY HIPS tar forbehold om endringer i priser og betingelser knyttet til frakt og levering. Du belastes til enhver tid det gjeldene fraktbeløpet ved utsjekk i kassen.